News

Cate Blanchett, ca o pictură în mişcare la Festivalul de la Cannes

Cate Blanchett, ca o pictură în mişcare la Festivalul de la Cannes

attends the screening of "Cold War (Zimna Wojna)" during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 10, 2018 in Cannes, France.

În calitatea ei de preşedinte al juriului Festivalului de Film de la Cannes, australianca se ridică, cu siguranţă, la înălţimea aşteptărilor. Deocamdată, vorbim doar de fashion.

Şi da, ţinutele afişate de Cate Blanchett până acum, atât la evenimentele de zi, cât şi la premierele de gală, au fost cât se poate de spectaculoase. Iar aseară, la vizionarea filmului Cold War, actriţa de 48 de ani a fost pur şi simplu spectaculoasă în rochia ei cu print colorat, creaţie Mary Katrantzou.

Totul a fost perfect în ţinuta actriţei: rochia cu fustă tip gogoşar, asimetrică, coafura simplă şi pantofii extrem de eleganţi.

De cealaltă parte, franţuzoaica Léa Seydoux, şi ea membră în juriul festivalului, a ales o rochie extrem de scurtă pentru aceeaşi premieră, dintr-un material preţios cu strasuri şi aplicaţii, la care a accesorizat o pereche de sandale fine, argintii.

Poate că nu este cea mai potrivită alegere pentru o apariţie pe covorul roşu al unui festival, însă, cu siguranţă, prezenţa actriţei a fost una foarte sexy.

Foto: Getty Images

Modifică Setările