News

Câte iubite a avut Victor Slav? Tatăl lui l-a dat de gol VIDEO

Câte iubite a avut Victor Slav? Tatăl lui l-a dat de gol VIDEO

Dezvăluiri inedite despre copilăria gazdei show-ului "WowBiz", dar şi despre primele sale iubiri.

Constantin Slav a venit pentru prima dată la Kanal D, unde a povestit cum era Victor, fiul său, în copilărie, ce sfaturi i-a dat în legătură cu fetele şi câte relaţii oficiale a avut.

"Timpul este prea scurt pentru a spune tata multe lucruri şi pentru a vorbi eu cu el de copilăria mea şi despre multe, multe lucruri. Ar trebui să vină de două, trei ori în emisiune", a spus Victor Slav referitor la prezenţa tatălui său în platoul emisiunii "WowBiz".

După câteva momente din copilăria lui Victor rememorate de tatăl său, am aflat câte ceva şi despre primele lui iubiri.

"Nu prea veneau fetele la el, dar se ducea el la ele. La 15 ani a venit o fată după el. A cunoscut-o la mare, i-a spus că are 18 ani şi ea s-a îndrăgostit şi a venit după el. L-a salvat sora lui, Cătălina, care i-a zis că are 15 ani şi să-l lase în pace."

Întrebat de câte iubite oficiale ştie, Constantiv Slav a spus că "...oficiale cam cinci. Eu, ofiţer fiind, aveam cam multe misiuni şi nu prea am apucat să văd, îl mai ascundea şi maică-sa, dar eu ştiu de cinci. Neoficiale, nu ştiu să număr".

Victor, însă, a fost cel mai fericit "când s-a născut Sofia. Avea emoţii, mai ales că a asistat la naştere şi era chiar foarte fericit", a mai spus tatăl lui.

Modifică Setările