Beauty

Câte operaţii estetice a suferit fiica lui Kurt Cobain până la 25 de ani?

Câte operaţii estetice a suferit fiica lui Kurt Cobain până la 25 de ani?

Fiica celebrului cântăreţ, membru al trupei Nirvana, şi a nonconformistei soliste de grunge, punk şi rock, Courtney Love, a suferit încă din adolescenţă câteva schimbări fizice de invidiat. Urmând modelul părinţilor, nici viaţa ei nu a fost lipsită de încercări, trecând deja printr-un divorţ până la vârsta de de 25 de ani. Şi chiar dacă a încercat să calce pe urmele părinţilor şi în plan profesional, cariera sa muzicală a eşuat lamentabil. Courtney Love şi fiica ei, Frances Bean Cobain Controversele stârnite de Frances Bean Cobain nu sunt legate, însă, nici de cariera sa muzicală, nici de cea de model, la ale căror uşi bate. Ea este în atenţia publicului de ceva vreme datorită multiplelor intervenţii chirurgicale suferite în zona feţei.

Dacă analizăm fotografiile ei de la 18 ani şi cele de acum, vom ajunge cu uşurinţă la concluzia că a avut de-a face cu un chirurg plastician foarte bun. Rinoplastie, implant în pomeţi, botox şi injecţii cu acid hialuronic în buze pentru augmentare. La finalul lui 2017, aceasta a considerar că are nevoie şi de. augmetare a sânilor, apelând la implanturi cu silicon de ultimă generaţie.

Este evident că aspectul fizic a frustrat-o încă din adolescenţă, mai ales că este fiica a două sex simboluri ale anilor 90. În prezent ea visează la o carieră de model, o urmează pe mama ei la prezentările de red carpet, a făcut câteva pictoriale de fashion. O dietă riguroasă şi câteva vizite la bisturiu s-ar putea să o transforme şi pe ea într-unul dintre copiii celebri şi doriţi de paginile revistelor cu renume în lumea modei internaţionale.

Foto: Hepta, Getty Images, Pinterest

Modifică Setările