Love Story

„Câteodată eram trei în pat, altădată mai mulţi...” Mariajul deschis dintre Jane Fonda şi cel care-a transformat-o pe actriţă într-o nimfomană

„Câteodată eram trei în pat, altădată mai mulţi...” Mariajul deschis dintre Jane Fonda şi cel care-a transformat-o pe actriţă într-o nimfomană

La scurt timp după ce actriţa şi-a început relaţia intimă cu regizorul francez Roger Vadim, acesta i-a pus în vedere motto-ul lui în viaţă: „Dacă mă culc şi cu altcineva nu te înşel, pentru că pe tine te iubesc”. Iar Jane n-a avut nimic de obiectat, dimpotrivă, a devenit complicele lui sexual.

Gelozia e un moft, mai ţinea să-i spună Vadim celei care i-a devenit cea de-a treia soţie, în anul 1965. Iar Jane, mai tânără cu 10 ani decât regizorul care-avea atunci 37 de ani, nu îndrăznea să-l contrazică. Mai mult, n-a criticat felul de-a fi al partenerului ei de viaţă nici măcar după trei ani de idilă, când vedeta hollywoodiană descoperise că jumătatea ei nu-i fusese deloc fidelă până atunci. De fapt, Roger a fost cel care a recunoscut că a înşelat-o de numeroase ori, dar i-a pus în vedere că n-o va face niciodată de râs în spaţiul public afişându-se la vedere cu amantele.

Nu, totul se petrecea în intimitatea dormitorului lor, nimic în văzul lumii, cu toate că nume importante din lumea artistică de la acea vreme cunoşteau promiscuitatea regizorului şi tânjeau chiar după aventurile lui. Dezinvolt până la extrem, Vadim i-a propus chiar soţiei să-şi trăiască şi ea viaţa în acelaşi stil libertin practicat de el.

Modifică Setările