Fashion

Catherine Zeta-Jones, apariţie spectaculoasă la un eveniment sportiv! A purtat o coafură retro şi o rochie despicată pe picior

Catherine Zeta-Jones, apariţie spectaculoasă la un eveniment sportiv! A purtat o coafură retro şi o rochie despicată pe picior

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 23: Catherine Zeta Jones arrives for The Best FIFA Football Awards - Green Carpet Arrivals on October 23, 2017 in London, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Luni seară, actriţa de 48 de ani a dat evenimentele hollywoodiene pe unul sportiv! Soţia lui Michael Douglas s-a prezentat pe covorul verde al evenimentului BIFA Football Awards, organizat la London Palladium, într-o ţinută spectaculoasă, inspirată din anii de glorie ai Hollywoodului. A venit fără soţ! De fiecare dată când iese din casă reuşeşte să surprindă plăcut, însă, de data aceasta, la acest eveniment sportiv, a fost cu adevărat o apariţie. Actriţa de 48 de ani, care de regulă e străină de astfel de evenimente sportive, a defilat pe covorul roşu într-o rochie de seară, lungă, metalică, care i-a lăsat la vedere un picior, şi care-i purta semnătura designerului Zuhair Murad.

Look-ul său spectaculos a fost completat de buclele retro, inspirate din coafurile starurilor de cinema din Old Hollywood,  şi de make-up-ul cu accente metalice, atât de potrivit outfitului ales. În picioare a ales să poarte sandale înalte, cu barete extrem de discrete, în nuanţa pielii, pentru a alungi şi mai tare picioarele. Nouă ne place look-ul, vouă?

foto: Getty Images

Modifică Setările