News

Catherine Zeta-Jones, internată din nou

Se pare că actriţa de origine galeză a intrat din nou în depresie, cel mai probabil pe fondul neînţelegerilor cu soţul ei, Michael Douglas, despre care se zvoneşte că ar vrea să divorţeze de ea.

Catherine Zeta-Jones s-a internat, luni, din proprie iniţiativă, într-o clinică specializată în tratarea sindromului maniaco-depresiv (tulburare bipolară). Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al actriţei, Sarah Fuller, evitând să confirme problemele existente în căsnicia acesteia cu Michael Douglas.

"Catherine a precizat deja, în trecut, că s-a angajat să urmeze tratamente, cu regularitate, pentru a-şi administra starea de sănătate într-o manieră optimă", a adăugat Fuller, de la care aflăm că actriţa va rămâne internată timp de o lună în clinica de specialitate.

Despre problemele lui Zeta-Jones s-a aflat în 2011, când actriţa a recunoscut că suferă de tulburare bipolară şi că afecţiunea i s-ar fi agravat în urma şocului resimţit după ce a aflat că soţul ei este bolnav de cancer. Între timp, Michael Douglas şi-a revenit spectaculos şi pare să fi învins boala.

Din păcate, însă, pentru cea care i-a stat alături în cele mai negre momente, maladia psihică s-a agravat şi, odată cu aceasta, şi relaţiile dintre Catherine şi Michael s-au deteriorat simţitor. Iar Douglas a afirmat, într-un grup de prieteni, că nu mai face faţă situaţiei tensionate de acasă şi că şi-ar dori să redevină liber.

Să sperăm, totuşi, că actorul va avea înţelepciunea de-a-i arăta consoartei sale aceeaşi înţelegere şi răbdare de care a beneficiat, la rândul său, în timpul celei mai mari încercări din viaţa sa.

Foto: WENN