News

Câţi ani a împlinit soţia lui Dani Oţil şi ce dezvăluire uimitoare face matinalul. Ce cadou neaşteptat i-a făcut Gabrielei

Câţi ani a împlinit soţia lui Dani Oţil şi ce dezvăluire uimitoare face matinalul. Ce cadou neaşteptat i-a făcut Gabrielei camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ştim deja că Dani este un haios incurabil, care ne surprinde mereu cu vorbele şi faptele sale. Cu ocazia zilei de naştere a soţiei sale, matinalul a făcut câteva dezvăluiri uimitoare.

Mai mult, Dani Oţil îşi compară bebeluşul cu un salam de biscuiţi. De unde i-a venit ideea asta? Se pare că asta îi inspiră micuţul, fiindcă este dulce şi rulabil.

„Ziua mea de naştere arată diferit de anul ăsta! Bună dimineaţa #29', a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram şi cu siguranţă se referă la faptul că este prima aniversare cu ea în postura de mămică. Iar soţul a răsfăţat-o, de bună seamă ce Gabriela a explicat pe reţeaua de socializare că o va aştepta un masaj şi că exact asta îşi doreşte, că nu a mai avut parte de când a rămas însărcinată. Sărbătorita a publicat o fotografie cu două pahare de şampanie, dar şi un video în care era alături de Dani în halate amândoi, gata de o şedinţă de masaj.

Dani a marcat ziua Gabrielei şi la emisiune. „Azi e ziua soţiei, n-am cum să trec peste asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiţie continuă şi nu pot să intru în competiţie cu ce mi-a făcut soţia – un salam de biscuiţi.

Îi zic salam de biscuiţi copilului că aşa se face pe zi ce trece. Indiferent de ce i-aş lua nu pot să egalez cadoul ăsta…aşa că i-am luat o cremă de picioare. La mulţi ani şi felicitări şi mulţumesc pentru că ne suporţi pe toţi!', a declarat Dani Oţil.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările