Vedete

Câţi bani a primit George Burcea pentru a participa la "Ferma". Viviana Sposub, iubita lui, a câştigat mai mult decât el

Câţi bani a primit George Burcea pentru a participa la "Ferma". Viviana Sposub, iubita lui, a câştigat mai mult decât el camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

"Ferma" este una dintre cele mai urmărite emisiuni în momentul de faţă. Concurenţii trec prin probe neaşteptate, au parte de dueluri dificile. Onorariile pe care ei le-au primit au fost pe măsură, au muncit, iar apoi a venit răsplata! S-a aflat cât a luat George Burcea, concurentul care a luptat să ajungă până în finală, dar a avut parte de o accidentare neaşteptată!

"Ferma" a adus în faţa telespectatorilor concurenţi din toate domeniile: actori, artişti, cântăreţi, oameni de afaceri, prezentatori de televiziune. Fiecare a venit cu povestea lui, fiecare a impresionat prin comportament, prin forţa de muncă. Emisiunea s-a filmat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 şi 500 de euro pe zi, scrie click.ro. 

Unul dintre concurenţii care imediat s-a remarcat a fost George Burcea. Mulţi l-ar fi văzut câştigător pe el, mulţi au spus că el va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. Iată că nu a fost aşa, a avut parte de o accidentare, a îndurat dureri mari şi chiar a fost transportat cu ambulanţa la spital. Drumul lui în emisiune a luat sfârsit. Click dezvăluie câţi bani a primit acesta pentru participarea în show. 

George Burcea, a cărui eliminare am văzut-o recent, a încasat 20.000 de mii de euro. Atâţia bani a luat pentru a apărea în show-ul de la Pro TV. Totuşi, a fost destul de norocos, a plecat acasă cu această sumă de bani, dar şi cu Viviana Sposub, căci cei doi s-au îndrăgostit. Prezentatoarea i-a spus chiar şi marele TE IUBESC. Câţi bani a luat şi prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" pentru a accepta provocarea "Ferma"?

Viviana Sposub s-a ales cu o sumă frumuşică, obţinând în jur de 27.000 de mii de euro.

Click.ro precizează că Giulia Nahmany a luat 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro. Paul Diaconescu a încasat şi el 15.000 de euro. Anna Lesko a adunat şi ea aproximativ 27.000 de euro, iar Augustin Viziru a câştigat 50.000 de euro (se zvoneşte că ar fi marele câştigător).

Foto: Facebook, Pro TV

Modifică Setările