News

Câţi bani va primi de la farsori familia asistentei care s-a sinucis în Anglia?

Câţi bani va primi de la farsori familia asistentei care s-a sinucis în Anglia?

Cei care au pus la cale farsa regală, în urma căreia asistenta medicală a spitalului în care a fost internată Ducesa de Cambridge s-a sinucis, au decis să plătească daune morale familiei acesteia.

Suma de 400.000 de euro e insuficientă pentru a repara răul făcut: sinuciderea Jacinthei Saldanha. Căci cei doi prezentatori ai postului australian de radio 2Day FM, Mel Greig şi Michael Christian, care s-au dat drept Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Charles pentru a obţine date neoficiale despre sarcina lui Catherine Middleton, nu şi-au închipuit că demersul lor va duce la o asemenea tragedie.

În consecinţă, postul radiofonic 2Day FM a suspendat difuzarea tuturor mesajelor publicitare, după decesul asistentei medicale, şi a anunţat că a renunţat la această măsură şi că va dona toţi banii încasaţi din publicitate, adunaţi până la sfârşitul anului, "într-un fond special înfiinţat pentru familia asistentei Jacintha Saldanha" şi care va avea cel puţin 500.000 de dolari australieni.

„Suntem foarte îndureraţi din cauza a ceea ce s-a întâmplat“, a declarat Rhys Holleran, patronul grupului care deţine acel post de radio, Southern Cross Austereo, într-un comunicat. „Sperăm că prin contribuţia noastră la un fond înfiinţat în memoria asistentei medicale vom putea să aducem familiei Saldanha sprijinul de care are nevoie în aceste momente dificile“, se arată în acelaşi comunicat.

Familia asistentei nu ştia că era implicată în farsă, nici soţul şi nici cei doi copii ai Jacinthei Saldanha neavând idee de ceea ce se petrecuse. Femeia a lăsat un mesaj de adio familiei, scrisoarea putând fi singurul indiciu pe care aceştia îl pot avea în privinţa motivelor care au condus-o la acest gest dramatic.


Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ducesa Catherine a plecat de-acasă

Părea că vestea celei de-a doua sarcini e de bun augur pentru ducii de Cambridge. Se pare însă că tocmai din această cauză Prinţul William şi soţia sa nu se mai înţeleg atât de bine, aşa că ducesa a decis să părăsească căminul conjugal.

Ducesa de Cambridge, la prima apariţie publică după naşterea Prinţului George

News

Ducesa de Cambridge, la prima apariţie publică după naşterea Prinţului George

Catherine, soţia Prinţului William, arată spectaculos după mult aşteptata venire pe lume a moştenitorului tronului britanic, după cum lesne s-a putut vedea la primul eveniment public la care a participat zilele trecute.

News

Kate Middleton înfruntă Buckinghamul

Încă de pe-acum, soţia Prinţului William se dovedeşte a fi un membru atipic al casei regale, anunţînd că vrea să rupă tradiţiile instaurate la Palat, după naşterea pruncului său.

Regina Elisabeta a II-a, la prima apariţie publică după convalescenţă

News

Regina Elisabeta a II-a, la prima apariţie publică după convalescenţă

Suverana britanică, în vârstă de 86 de ani, a ieşit ieri prima oară în public, după problemele de sănătate avute la începutul lunii, când a fost spitalizată din cauza unei gastroenterite.

News

Farsa regală: asistenta medicală a avut şi alte tentative de sinucidere

Asistenta medicală care s-a sinucis după farsa radiofonică în urma căreia a dat informaţii confidenţiale despre sarcina ducesei Catherine, era depresivă şi cu tendinţe sinucigaşe.

Deces misterios la Londra

News

Deces misterios la Londra

Asistenta medicală care a dat informaţii despre sarcina Ducesei Catherine a fost găsită fără viaţă. Să fie vorba despre o sinucidere sau de o moarte comandată?

Prinţul William şi soţia sa aşteaptă un copil

News

Prinţul William şi soţia sa aşteaptă un copil

E oficial! După luni bune în care presa tabloidă şi-a dat cu părerea asupra existenţei unei posibile sarcini care să-I asigure lui William un moştenitor la tron, iată că s-a adeverit: cei doi vor fi părinţi.

News

Kate Middleton îi controlează viaţa Pippei?

Odată ce s-a înrudit cu Familia Regală, viaţa ei n-a mai fost la fel. Iar acum îşi vede compromise şi planurile de viitor.