Royals

Câţi strănepoţi are Regina?

Câţi strănepoţi are Regina? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În timp ce aşteptăm nerăbdători naşterea încă unui membru al familiei regale britanice, nu putem să nu ne întrebăm al câtelea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a va fi copilul lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry.  

Când odorul Ducilor de Sussex va veni pe lume, el sau ea va avea şansa de a primi un titlu regal, şase naşi de top şi, în mod cert, se va alătura celorlalţi veri regali, care sunt deja şapte la număr. Aşadar copilul lui Meghan şi al lui Harry va fi al optulea strănepot al Reginei Marii Britanii! Cine sunt ceilalţi strănepoţi pe care Majestatea Sa îi are deja?

Savannah Phillips

Prima strănepoată a Reginei, Savannah Anne Kathleen s-a născut în decembrie 2010 şi este fiica lui Peter Phillips (primul nepot al Reginei şi fiul Prinţesei Anne). Are 7 ani şi este, în acest moment, a 15-a în linia succesorală la tronul Marii Britanii. Însă, când cel de-al optulea strănepot al Reginei va veni pe lume, năzdrăvana Savannah – care este bună prietenă cu Prinţul George şi îl face tot timpul să se distreze şi să râdă – va cădea pe un loc inferior.

Isla Phillips

Sora mai mică a simpaticei Savannah, Isla Elizabeth, a venit pe lume în martie 2012 şi n-are nici ea, întocmai ca sora ei, niciun titlu regal. În timp ce o vedem la evenimentele regale pe cea care este a 16-a în linia succesorală la tron şi o admirăm laolaltă cu verişorii săi, ea este mai retrasă decât sora ei. Isla este a treia strănepoată a Reginei care este numită şi Elizabeth, în onoarea Majestăţii Sale. 

Prinţul George

Pe George Alexander Louis îl ştie o lume întreagă. Născut în iulie 2013, simpaticul George este al treilea în linia succesorală la tron, după bunicul său, Prinţul Charles şi tatăl lui, Prinţul William.

Mia Tindall

Născută în ianuarie 2014, Mia Grace este primul copil al Zarei Tindall, născută Phillips, şi al jucătorului de rugby Mike Tindall. Irezistibila micuţă este nelipsită de lângă părinţii ei atletici de la evenimentele sportive la care aceştia participă. În acest moment, ea este a 18-a în linia succesorală la tron.

Prinţesa Charlotte

Charlotte Elizabeth Diana a văzut pentru prima dată lumina zilei în mai 2015 şi, de atunci, în familia lui Kate Middleton şi a Prinţului William se aud constant râsete şi chirăieli amuzante. Încă de la trei ani, şarmanta Charlotte ştie să pozeze în faţa ziaristilor şi nu uită să-şi salute fanii atunci când îşi face apariţia în spaţiul public.

Prinţul Louis

Cel mai mic membru al familiei Ducilor de Cambridge, Louis Arthur Charles s-a născut în aprilie 2018 şi s-a evidenţiat, până acum, doar prin faptul că a fost cuminte foc la botez, pentru că dormit pe aproape întreaga durată a ceremoniei religioase.

Lena Tindall

În iunie 2018, după ce a vorbit sincer despre sarcinile pe care le-a pierdut, Zara Tindall a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a ei şi a soţului Mike, Lena Elizabeth. Micuţa este al şaptelea strănepot al Reginei şi al 19-lea în linia succesorală la tronul Marii Britanii, după sora ei, Mia.