News

Catrinel Marlon a riscat şi a câştigat cu o ţinută ca de Wonder Woman

Catrinel Marlon a riscat şi a câştigat cu o ţinută ca de Wonder Woman

Catrinel Marlon - Célébrités au front row du défilé de mode Haute-Couture "Guo Pei" collection Automne-Hiver 2017/2018 à l'hôtel Salomon de Rothschild à Paris, France, le 2 juillet 2017. © Olivier Borde/Bestimage Celebs attending the Guo Pei 2017/18 Fall Winter Haute Couture collection at Salomon de Rothschild hotel in Paris, France, on July 2, 2017.

Modelul şi actriţa de origine română a ieşit, cu siguranţă, în evidenţă, în ţinuta ei eclectică abordată cu ocazia prezentării colecţiei toamnă-iarnă 2017/2018 a casei de modă Guo Pei, care a avut loc pe 2 iulie, la Paris. Catrinel Marlon Românca a avut şi o tunsoare diferită Catrinel Marlon a purtat, aşadar, o superbă rochie albastră din mătase, completată de o pereche de cizme spectaculoase, peste genunchi, într-o nuanţă vibrantă de roşu, creaţie a casei Fendi.

Şi rochia albastră în culoarea cerului de vară aparţine brandului Fendi, iar nuanţa aleasă i se potriveşte perfect brunetei noastre. Mai mult, la o analiză mai atentă a ţinutei sale, am putea spune că românca s-a inspirat din filmul cu Wonder Woman în alegerea vestimentaţiei, probabil ca un omagiu pentru Ziua Americii, adus cu două zile înainte.

Parcă are ceva din Wonder Woman, nu credeţi?
Catrinel Marlon şi Petra Nemcova

La acest eveniment din cadrul Paris Haute Couture Fashion Week, Catrinel s-a întâlnit cu o altă frumuseţe din branşă, supermodelul de origine cehă Petra Nemcova, ajunsă, vă vine să credeţi sau nu, la vârsta de 38 de ani.

Nemcova a îmbrăcat o rochie de seară, fluidă, într-o nuanţă nude, la care a accesorizat o pereche de sandale în acelaşi ton.

Foto: Hepta

Modifică Setările