Fashion

Catrinel Marlon, strălucitoare în Paris. A purtat o rochie cu un decolteu impresionant

Catrinel Marlon, strălucitoare în Paris. A purtat o rochie cu un decolteu impresionant

Catrinel Marlon (ex-Menghia) a marcat încă o apariţie demnă de covorul roşu de la marile gale de premiere de la Hollywood. Aflată la Paris pentru o cină organizată de Chopard, românca în vârstă de 32 de ani s-a făcut remarcată printre modele de seamă care defilează pentru Victoria’s Secret. Într-o rochie foarte sexy, cu o culoare metalică, modelul originar din Iaşi a arătat fabulos la acest eveniment.

Românca a ales să poarte o rochie lungă cu un decolteu răvăşitor, o creaţie care i-a scos în evidenţă formele, accesorizată cu cele mai luxoase bijuterii. Catrinel a strălucit în ţinuta gri metalizat şi cu un inel cu pietre preţioase pe deget, un colier masiv şi o pereche de cercei cu pietre, toate creaţiile brandului Chopard.

Vedeta a distribuit pe contul său de Instagram un video în care le arată şi fanilor ţinuta sa, dar şi coafura naturală şi machiajul impecabil, ea fiind una dintre promotoarele noii colecţii de bijuterii exclusiviste ale brandului elveţian. Catrinel este unul dintre puţinele modele din România care au cucerit brandurile internaţionale, pozând chiar şi pentru celebrele reviste Sports Illustrated şi FHM. La evenimentul Chopard, ieşeanca s-a fotografiat alături de alte modele faimoase în întreaga lume, nişte femei de-a dreptul superbe precum Sara Sampaio (26) şi Petra Němcová (38)

Foto: Instgram

Modifică Setările