News

Catrinel Menghia alături de Monica Bellucci, pe covorul roşu al unui festival de film

Catrinel Menghia alături de Monica Bellucci, pe covorul roşu al unui festival de film camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Catrinel Marlon

Fotomodelul şi actriţa română Catrinel Menghia, zisă şi Marlon, a fost una dintre frumoasele serii pe covorul roşu al festivalului de film de comedie din Monte-Carlo, care s-a încheiat pe data de 5 martie. Actorul Ezio Greggio, prezentatorul galei, alături de Catrinel Marlon şi sora sa, Lorena În vârstă de 31 de ani, românca a fost imaginea frumuseţii clasice în rochia ei lungă şi neagră, cu aplicaţii preţioase în partea de sus, Catrinel ridicându-se la înălţimea unor celebrităţi feminine italiene premiate în seara cea mare, precum legendara Monica Bellucci.

Mai  mult, frumoasa Catrinel a fost însoţită la această gală de sora sa mai mică, Lorena Menghia, care a purtat o rochie preţioasă, într-o nuanţă de muştar.

Monica Bellucci lors de la soirée de clôture du 14ème festival du film de Monte-Carlo de la Comédie à Monaco, le 5 mars 2017. © Bruno Bebert/Bestimage Celebs attending the 14th MCFF Monte Carlo Film Festival de la Comedie in Monaco, on March 5, 2017.
Monica Bellucci

Din păcate, fosta soţie a lui Vincet Cassel a lăsat de dorit la capitolul vestimentaţie, italianca de 52 de ani purtând o rochie cu un model desuet şi o coafură la fel de demodată.

Mai multe vedete în galeria de mai jos!

Modifică Setările