News

Catrinel Sandu, mai fericită ca oricând! Şi-a sărbătorit ziua de naştere cu logodnicul ei VIDEO

Catrinel Sandu, mai fericită ca oricând! Şi-a sărbătorit ziua de naştere cu logodnicul ei VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După dureroasa despărţire de Gabriel Trifu, fosta "bebeluşă" retrăieşte o nouă poveste de dragoste alături de americanul Steve Schroeter.

Aniversarea celor 42 de ani a găsit-o pe Catrinel Sandu în braţele celui care a consolat-o după divorţ. Alături de medicul stomatolog american Steve Schroeter, frumoasa coregrafă şi-a regăsit zâmbetul şi optimismul şi, din câte se pare, şi fetiţele ei, Sara (9) şi Lara (5), sunt încântate că acesta le va fi tată vitreg. 

Deja cei patru locuiesc în Sarasota, în casa lui Steve, unde Catrinel a fost sărbătorită cu mare fast.

"Am sărbătorit anul ăsta ca în niciun an. În ultimii 3 ani, n-au fost nişte zile prea frumoase, dar anul ăsta a compensat tot ce am pierdut în ultimii ani", a spus ea în direct pentru "Agenţia VIP".

Vedeta a oferit şi amănunte despre logodnicul ei, Steve. „Am un partener lângă mine cu care pot să împart totul, e un partener, facem totul împreunăm, simt că am lângă mine pe cineva pe care pot să mă bazez. Este un tată extraordinar, un prieten extraordinar. Sunt mai fericită decât am fost vreodată şi, în sfârşit, am reuşit să trăiesc o relaţie aşa cum am visat mereu: că femeia este respectată, apreciată, iubită, încurajată să facă lucruri, în acelaşi timp păstrându-şi independenţa. (...) El este stomatolog şi ne tot întâlnim cu tot felul de oameni, nu există persoană care să nu spună că este un om extraordinar. Are un suflet de aur. Îmi spune în fiecare dimineaţă că este cel mai norocos şi eu îi spun la fel. Cred că ne-am găsit amândoi, suntem compatibili. Suntem cu suflete la fel."

La rândul lui, intrat în direct prin telefon, Steve spune că se simte "un bărbat norocos", că femeia iubită e "frumoasă, deşteaptă şi cea mai frumoasă femeie în interior". Pentru ziua ei, a pregătit tot felul de surprize, cadouri, ieşiri în oraş.

Iată-i împreună, acasă, în Sarasota.

 

Modifică Setările