News

Cazul Matthew Perry! Cum a ajuns actorul o umbră a bărbatului chipeş de altădată?

Cazul Matthew Perry! Cum a ajuns actorul o umbră a bărbatului chipeş de altădată?

Puşca şi cureaua lată… Sunt unii actori care, în anii "90 şi chiar început de 2000, făceau furori pe micile sau marile ecrane. Din păcate, viaţa zbuciumată şi-a pus amprenta asupra aspectului lor fizic, iar unul dintre aceste cazuri este cel al lui Matthew Perry.

Este incredibilă diferenţa între Matthew cel din perioada serialului Friends, acolo unde îl juca pe Chandler Bing, şi cel de azi. Pare că s-au scurs vreo 50-60 de ani de atunci, judecând după felul în care a îmbătrânit Perry.

Şi mai dureros este că actorul are doar 49 de ani, însă dependenţa sa recunoscută de alcool şi droguri nu doar că l-a făcut să arate aşa. Aspectul său fizic oglindeşte nişte grave probleme de sănătate provocate de dependenţele pe care cu greu şi le-a depăşit. Nu mai devreme de luna august, Perry a ajuns de urgenţă la spital, în urma unei perforaţii a intestinului.

„Cel mai adesea consumam alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama“, a povestit actorul despre problemele sale, care au început chiar din perioada în care acesta juca în serialul Friends

Foto: Getty Images