Agenda

Ce a avut de spus Anda Adam după ce a fost eliminată de la Exatlon?

Ce a avut de spus Anda Adam după ce a fost eliminată de la Exatlon?

După cum ştim, Anda Adam a fost unul dintre numele propuse de echipa Faimoşilor pentru eliminarea din concursul de pe Kanal D, alături de kickboxerul Andrei Stoica şi luptătorul de skanderbeg Ion Oncescu. Anda Adam, în competiţia Exatlon Echipa Faimoşilor Ieri seară, cei trei şi colegii lor au aflat, în studioul amenajat în Republica Dominicană, cine este concurentul din echipa Famosilor care părăseşte competiţia, în urma voturilor telespectatorilor. Aşa cum ne aşteptam, Anda Adam, accidentată deja şi mergând în cârje, a fost cea eliminată din concurs.

Artista a mărturisit că şi-a dorit eliminarea, pentru că starea ei fizică nu i-ar mai fi permis să continue competiţia. În plus, la revenirea în ţară, vedeta va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

“Atunci când m-am accidentat, am ştiut că nu voi mai putea participa, dar am sperat că totuşi nu este ceva grav şi îmi pot reveni dacă am parte de repaus. Am mai fost operată la piciorul stâng şi mama mea, care cu siguranţă ne priveşte acum, înainte să plec la Exatlon, mi-a spus să am grijă cu piciorul la care sunt operată. În momentul în care m-am accidentat, nu m-am gândit decât la vorbele mamei mele. Atunci am ştiut că gata, asta a fost pentru mine Exatlon! Ştiu că toţi cei care mă iubesc şi ne privesc acum au înţeles că pentru mine este foarte greu, că m-am accidentat destul de grav şi că nu m-ar fi ajutat dacă m-ar fi votat să rămân în competiţie. Trebuie să plec de urgenţă în ţară pentru a mă opera la picior. Va mulţumesc că nu m-aţi votat şi că ei pot rămâne în continuare să facă ceea ce eu nu aş mai fi putut!”, a spus Anda Adam, cu ochii în lacrimi.

Anda Adam a adus, în competiţia Exatlon, puncte importante echipei Faimoşilor, iar coechipierii ei se pare că au pierdut un om de bază, pentru întrecerile viitoare cu Războinicii.

Modifică Setările