Vedete

Ce a făcut Angelina Jolie la o zi după ce Brad Pitt a petrecut cu Jennifer Aniston?

Ce a făcut Angelina Jolie la o zi după ce Brad Pitt a petrecut cu Jennifer Aniston? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Angelina Jolie şi Jennifer Aniston au fost într-un război continuu încă de când cea dintâi a jucat pe micile ecrane cu Brad Pitt. Nici acum, la 14 ani distanţă, cele două nu se au la suflet...

Amândouă au divorţat de Brad Pitt, însă nu vor fi niciodată prietene. Iar faptul că Brad Pitt a fost văzut în compania primei soţii, Jennifer Aniston, nu e lucru care să-i fi cauzat vreun motiv de fericire Angelinei.

Cel puţin asta ar zice toată lumea. Ei bine, adevărul e că Angie n-a părut nicidecum deranjată de aşa-zisa reuniune dintre Brad şi Jennifer. Paparazzi au surprins-o pe Angelina Jolie, la 2-3 zile după petrecerea lui Aniston, iar actriţa era cât se poate de fericită.

Ea era acompaniată de câţiva prieteni buni, cu care s-a îmbrăţişat la plecarea din restaurantul italian, Rao, unde au luat cina împreună. Actriţa era vizibil binedispusă şi nu părea să acorde prea multă importanţă faptului că fostul soţ s-a reunit cu Jennifer Aniston.