Royal Babies

Ce a făcut Kate a doua zi după naşterea Prinţului Louis? Nimeni nu a mai trecut prin asta!

Ce a făcut Kate a doua zi după naşterea Prinţului Louis? Nimeni nu a mai trecut prin asta! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Pe 23 aprilie se năştea al treilea vlăstar regal în familia Ducilor de Cambridge. La primele ore ale dimineţii, la Maternitatea St. Mary, se auzeau primele plânsete ale Prinţului Louis de Cambridge, iar câteva ore mai târziu îşi făcea deja debutul, pe scările de la Lindo Wing, în braţele mamei lui, Kate. Kate şi William, la câteva ore după ce Prinţul Louis s-a născut O vedeam pe Kate, pentru prima dată, în formulă de x3 mămică. Superbă, fericită, împlinită! Toţi erau surprinşi de apariţia ei fără cusur, la doar câteva ore de la naşterea bebeluşului. Acum aflăm că Ducesa de Cambridge a avut şi alte activităţi, la fel de surprinzătoare, la doar o zi după ce a venit pe lume Prinţul Louis. Kate şi-a dus fiul cel mare la şcoală, la o zi după ce l-a născut pe Prinţul Louis Potrivit jurnalistei Rebecca English, Ducesa de Cambridge şi-a dus fiul cel mare, pe Prinţul George, a doua zi, la şcoală. Aceasta a fost văzută conducând maşina familiei, un Range Rover, şi sosind la Thomas`s Battersea, la doar o zi după ce i-a dat naştere prinţului Louis. O super-woman, nu?

Şi pe timpul sarcinii, Kate a fost foarte activă. Iată câteva dintre apariţiile ei publice, înainte de naşterea Prinţului Louis!