News

Ce a făcut-o pe Andreea Marin să se gândească la sinucidere: ”Simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Ce a făcut-o pe Andreea Marin să se gândească la sinucidere: ”Simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Îndrăgita prezentatoare TV Andreea Marin a povestit trăirile uneia dintre cele mai negre perioade din viaţa ei. Vedeta a vorbit, deschis, despre depresie, dar şi despre gândurile de suicid pe care le-a avut.

Invitată la Antena Stars, Andreea Marin a dezvăluit că imediat după naşterea fiicei sale s-a confruntat cu depresia. Şi asta nu pentru că ar fi suferit, asemenea altor mămici, de depresia post-natală, ci din cauza unui produs de slăbit pe care l-a consumat, şi care a avut un efect advers.

Andreea Marin povesteşte că imediat cum a născut, a căutat un produs care s-o ajute în procesul din slăbire. Deşi era unul cu ingrediente 100% naturale, produsul i-a provocat o acnee cumplită. În faţa acestei probleme, vedeta a luat un tratament care i-a indus depresia. „A fost o depresie care, da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui supliment găsit pe internet, «100% natural, din plante», dedicat pierderii în greutate printr-un fel de detoxifiere. Am luat acea băutură şi am avut parte de efecte secundare, chiar dacă nu m-aş fi aşteptat. Efect secundar a fost o afecţiune, o acnee puternică, pe care n-am putut-o vindeca decât cu nişte pastile care nu mai sunt acum pe piaţă, au fost interzise între timp, dar erau singura soluţie şi aveau un alt efect secundar, ce să vezi, m-a afectat şi acela, depresia“.  

Vedeta TV recunoaşte că fix ceea ce a oprit-o să ia o decizie regretabilă, fără echivoc, a fost experienţa tragică a Mădălinei Manole. „Ce m-a trezit a fost povestea Mădălinei Manole. Eu am recunoscut anumite simptome, oricât aş nega eu şi oricât de puternică m-aş crede, totuşi sunt nişte asemănări. Am zis să accept şi să verific şi aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care îmi spuneau că nu sunt în apele mele, nu sunt bine. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu. Pur şi simplu nu mai simţeam entuziasm din adânc şi îmi era foarte greu să zâmbesc“, a povestit Andreea în cadrul respectivei emisiuni.