News

Ce a făcut Roxana după ce a devenit soţia lui Radu Mazăre? Motivul pentru care nu au petrecut 48 de ore în camera intimă

Ce a făcut Roxana după ce a devenit soţia lui Radu Mazăre? Motivul pentru care nu au petrecut 48 de ore în camera intimă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În urmă cu două zile, Radu Mazăre s-a căsătorit, în Penitenciarul Rahova, cu femeia care îi era iubită de ani de zile, Roxana Mihalache.

După ce a devenit soţia lui Radu Mazăre, Roxana a părăsit puşcăria şi a mers direct la un restaurant de fiţe din Bucureşti, după cum notează jurnaliştii de la Spy News. Alături de Roxana s-au aflat sora ei, mama lui Radu Mazăre, fraţii acestuia, avocatul Lizeta Haralambie şi câţiva prieteni. După ce au petrecut timp de mai multe ore, Roxana a mers acasă la sora ei.

Potrivit avocatului Lizeta Haralambie, Radu Mazăre şi soţia lui nu pot încă să petreacă 48 de ore în camera intimă, acesta fiind motivul pentru care Roxana a plecat din puşcărie imediat după ceremonie: „Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar Roxana trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie,  apoi să facă o cerere în calitate de soţie, pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează... După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore“.