Vedete

Ce a îmbătrânit tatăl starului din ”Doi bărbaţi şi jumătate”. Martin Sheen, surprins de paparazzi recent

Ce a îmbătrânit tatăl starului din ”Doi bărbaţi şi jumătate”. Martin Sheen, surprins de paparazzi recent

Este unul dintre actorii cu istorie la Hollywood. A apărut în peste 250 de producţii cinematografice, iar în îndelungata lui carieră nu a fost implicat niciodată în scandaluri ori controverse. Acum, ajuns la 78 de ani, actorul este împovărat de controversele din viaţa fiului lui, Charlie Sheen, pe care încearcă să-l ajute să-şi pună viaţa pe picioare.

Paparazzi l-au surprins pe Charlie Sheen acum câteva zile, când actorul de 78 de ani se afla prin Malibu, pentru a scoate cash dintr-un ATM. Şi trebuie să recunoaştem că aspectul fizic al actorului a avut de suferit în ultimii doi – trei ani. Părul actorului este acum grizonant, iar chipul trădează vârsta înaintată a starului. Ne bucurăm, însă, să-l vedem activ şi destul de întremat.

Amintim că Martin Sheen este tată pentru patru copii, toţi activând în showbizul american. În afară de starul din ”Doi bărbaţi şi jumătate”, Martin mai este tată şi pentru Emilio Estevez, Ramon Estevez şi Renee Estevez. Martin e căsătorit încă din 1961 cu Janet Templeton.