Vedete

Ce a mobilizat-o divorţul pe Elena Ionescu! A câştigat Survivor România

Ce a mobilizat-o divorţul pe Elena Ionescu! A câştigat Survivor România

Elena Ionescu a ieşit câştigătoare în finala Survivor România. Artista va pleca din Republica Dominicană cu premiul de 250.000 de lei.  

"Această frumoasă emisiune a dovedit că prin bunătate poţi să ajungi departe. Sper ca această lecţie de viaţă s-o pot împărtăşi cu toată lumea. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere", a spus Elena.

În competiţie au intrat 29 de concurenţi, dar la sfârşitul celor patru luni de concurs au mai rămas doar patru: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Elena a dat dovadă de forţă şi curaj şi a reuşit să îşi învingă adversarii.

Înainte de a-şi testa limitele în marea competiţie, artista trecuse printr-un divorţ dureros. Atunci, ea a rămas cu un copil, iar el s-a reîntors la o veche iubire. “Spaima că voi  rămâne cu cel mic fără această latură masculină, fără tatăl lui, m-a panicat foarte tare o perioadă, pentru că, efectiv, nu ştiam cum am să fac faţă, mai ales că trăiesc în Bucureşti singură, părinţii mei sunt în provincie. Cu ajutorul lui Dumnezeu am dat de oameni frumoşi, familia mea a venit lângă mine şi totul s-a rezolvat mai bine decât mă aşteptam!”, mărturisea  Elena într-un interviu.

 

Modifică Setările