News

Ce a păţit, mai exact, Andreea Bălan în timpul naşterii? Coincidenţa stranie a afecţiunii care ar fi putut-o costa viaţa

Ce a păţit, mai exact, Andreea Bălan în timpul naşterii? Coincidenţa stranie a afecţiunii care ar fi putut-o costa viaţa

Îndrăgita cântăreaţă Andreea Bălan a devenit mamă, a doua oară, luni, aducând pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Însă, ceea ce trebuia să fie cel mai fericit moment din viaţa ei, s-a transformat, într-o clipă, într-un adevărat coşmar.

Ce s-a întâmplat mai exact? Cântăreaţa a suferit un stop cardio-respirator chiar pe masa de naşteri. Potrivit clicksanatate.ro, episodul a fost unul extrem de serios şi, nedepistat la timp, i-ar fi cauzat moartea celebrei cântăreţe.

Medicul ginecolog-obstetrician Livia Manta, de la Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu“, Bucureşti, ia în calcul două posibile situaţii care ar fi putut să îi pună vedetei viaţa în pericol. Prima se referă la embolia cu lichid amniotic (ELA, precum o cheamă pe fiica cea mare a cuplului), care poate apărea în timpul întreruperii de sarcină, a travaliului, a operaţiei de cezariană sau se mai poate declanşa în prima jumătate de oră de după naştere. ”Embolia cu lichid amniotic apare când lichidul amniotic şi componentele sale pătrund în patul vascular matern şi declanşează şocul anafilactic şi cardio-respirator.”, conform clicksanatate.ro.

Citeşte mai mult despre aceste lucruri aici!

Modifică Setările