News

Ce a păţit Simona Gherghe în vacanţă: ''A fost cu peripeţii, dar totul e bine când se termină cu bine''

Ce a păţit Simona Gherghe în vacanţă:  ''A fost cu peripeţii, dar totul e bine când se termină cu bine'' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Simona Gherghe a bifat două vacanţe în acest an. Una dintre ele la Paris, alături de soţul ei, iar o alta alături de copii şi bunici, în Grecia.

Prezentatoarea a avut şi o serie de peripeţii, asta după ce bagajul cu jucării a rămas în aeroportul din Franţa.

”Am uitat valiza cu jucăriile copiilor în aeroport. A fost cu peripeţii, dar totul e bine când se termină cu bine. Eu la 11 noaptea în avion comandam online jucării pentru copii. Valiza a venit după trei săptămâni, dar mă bucur că au venit”, a povestit Simona Gherghe, la Antena Stars.

”Am scris aeroportului din Paris că am pierdut în seara aia bagajul pe bandă, a fost un extra bagaj... Le-am descris că am un unicorn, o bachetă de prinţeasă, pompierul Sam. Doamna a fost foarte drăguţă şi mi-a zis că valiza a fost găsită şi unicornul”, a mai spus Simona Gherghe.

Vedeta şi-a dus şi părinţii în Grecia în acest an.

”La Grecia visam de doi ani pentru că eu am o slăbiciune pentru Grecia. Am fost şi cu bunicii, mă bucur că s-au simţit foarte bine, copiii au stat călare pe noi, părinţii, nu voiau să facă aproape nimic cu ei”, a mai spus Simona Gherghe.

 

Modifică Setările