Royals

Ce a schimbat Kate la machiajul ei? Mulţi spun că arată cu 10 ani mai tânără!

Ce a schimbat Kate la machiajul ei? Mulţi spun că arată cu 10 ani mai tânără!

QUIDENHAM, NORFOLK - JANUARY 24: Catherine, Duchess of Cambridge during an official visit to receive an update on The Nook Appeal at EACH on January 24, 2017 in Quidenham, Norfolk. HRH is Royal Patron of EACH (East Anglia's Children's Hospices) and launched The Nook Appeal in 2014. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Pe 9 ianuarie, Ducesa de Cambridge a împlinit 35 de ani. O vârstă pe care, clar, n-o arată şi la care o găsim mai interesantă ca oricând pe soţia Prinţului William. Un amănunt s-a schimbat, însă, la aspectul lui Kate de-a lungul anilor. Aşa arată în prezent. Specialiştii de beauty au realizat că Ducesa de Cambridge a făcut câteva schimbări în trusa sa de machiaj în ultimii ani, renunţând la unele artificii şi ţinându-şi look-ul cât mai aproape de natural.

Ştim deja că se machiază singură, căci ne-a mărturisit chiar ea, aşa că bănuim că a fost o schimbare pe care ea a simţit nevoia s-o facă, odată cu naşterea celui de-al doilea copil. Vorbim despre faptul că-n ultimii doi-trei ani, Kate a renunţat la tuş, care era nelipsit în kit-ul ei de înfrumuseţare. O schimbare binevenită, căci creionarea excesivă a ochilor ei îi făcea să pară mai mici.

kate-Middleton
Obişnuia să folosească creion de ochi / tuş la fiecare apariţie în public.

Un alt lucru pe care l-a schimbat Kate la rutina ei de make-up este faptul că nu mai optează pentru un blush atât de nuanţat precum o făcea în primii ani de şedere la Buckingham. O schimbare pe care au observat-o şi beauty-adviserii: ”Schimbând unele lucruri în rutina ei de make-up, Kate a reuşit să se transforme. Suntem cu toţii de acord că noul ei look este mult mai reuşit şi mai potrivit pentru ea”.

foto: getty images