OK! TV Online

Ce a spus Andreea Bănică la OK! TV despre procedurile cosmetice pe care şi le face

Ce a spus Andreea Bănică la OK! TV despre procedurile cosmetice pe care şi le face

Un nou hit. O nouă emisiune. Şi un nou chip, comentează unii... Aşa şi-a început Andreea Bănică această toamnă: în cea mai bună formă! Atât de bună, încât a iscat nişte întrebări din partea unora. Artista a vorbit deschis despre asta la OK!TV LIVE

Are 20 de ani de succes în muzică. Iar în această toamnă o puteţi vedea la TVR, ca prezentatoare a emisiunii „Provocarea vedetelor”, dar şi pe canalele TV muzicale, cu noul clip „Egoista”, pentru single-ul semnat Laurenţiu Duţă, pe versurile lui Noni (cel cu care a făcut acest featuring). „Laurenţiu Duţă îmi este foarte bun prieten şi mi-a compus mai multe dintre piesele care au ajuns la urechile oamenilor”, a spus Andreea Bănică la OK!TV. „Este cel mai drag colaborator al meu, omul care a vegheat asupra mea ani de zile şi îi mulţumesc foarte mult pentru asta. Nu este singurul, dar se pare că el este cel care mă ghiceşte mai mereu. De câte ori îmi spune - Ţi-am trimis o piesă, ia ascult-o -, n-am spus niciodată „Nu” sau că nu-mi place. Orice melodie pe care mi-a făcut-o, am imprimat-o şi a ajuns în sufletele oamenilor.”

De ce „Egoista”? „Pentru că eu iubesc şi sunt egoistă. Aşa sunt eu în iubirea mea cu Lucian (n.r. soţul şi impresarul ei, Lucian Mitrea). Atunci când m-am cunoscut cu el, la 18 ani, i-am spus: Dacă tu vrei să fiu iubita ta, păi eu sunt iubita ta. Şi atât. I-am dat de înţeles ce-mi doresc. Şi a înţeles uşor. Şi mai e şi vorba de destin, până la urmă. Că dacă e lăsat să fie aşa, aşa va fi”, a spus Andreea despre legătura dintre piesa lansată şi viaţa ei.

Relaxată şi sinceră, Andreea a răspuns şi întrebării pe care şi-au pus-o unii dintre fanii care o urmăresc pe Instagram: oare noul ei look fresh este rezultatul unei intervenţii chirurgicale?

„Am făcut 4 operaţii la viaţa mea. Cele două cezariene, apendicita la 7 ani şi o operaţie la degetele mici de la mână, fiindcă m-am născut cu o uşoară deviaţie la ele, sunt puţin strâmbe, au încercat să mi le îndrepte pe când aveam 16-17 ani. N-au reuşit şi de-atunci le-am lăsat aşa şi nu m-a mai interesat. În schimb, nu mi-am făcut nicio liposucţie, nu mi-am pus silicoane, nu mi-am scos două coaste. Se poartă, ştiu. Însă îmi este foarte frică de cuţit, de operaţii, de anestezie. Mi-e teamă că nu mă mai trezesc. Iar eu am doi copii de crescut. Doi la mână: eu am fost o fricoasă toată viaţa. Dacă aş fi făcut ceva, aş fi spus: da, mi-am pus silicoane sau mi-am scos două coaste. Îţi dai seama, pentru mine ar fi fost un act de curaj. Cât despre faţă, este normal să merg să mă hidratez, pentru că eu nu beau apă, nu dorm nopţile, am insomnii, pierd nopţile pentru că am concerte la ore târzii, uneori ajung la 6 dimineaţa acasă. În secolul în care suntem, avem tehnologia la dispoziţie, avem atâtea tehnici de a ne înfrumuseţa facial, e absolut normal să recurgi la ele dacă eşti o femeie care se respectă, care se iubeşte, care-şi iubeşte familia şi bărbatul de lângă ea. Şi o să vă spun un secret: eu vreau să fiu frumoasă în primul rând pentru soţul meu. Şi atunci mi se pare absolut normal să mă îngrijesc. În al doilea rând, vreau să fiu frumoasă pentru mine, apoi pentru cei care mă urmăresc. Nu vreau să fiu un etalon al frumuseţii, ci o femeie care are grijă de ea, fără să mă operez atât de devreme, cum fac altele. Foarte bine că au curajul ăsta, eu nu am curaj. Însă merg la salonul de înfrumuseţare şi recurg la tot felul de tehnici de înfrumuseţare. Le şi filmez... Peste vreo două săptămâni voi face pe blogul meu un material despre o tehnică de înfrumuseţare foarte tare la ora actuală, o procedură care foloseşte propriul sânge centrifugat şi celule stem. E o tehnică de înfrumuseţare care ne ajută să fim mai fresh şi stimulează colagenul.”

Urmăreşte mai jos interviul integral cu Andreea Bănică la OK! TV LIVE.

FOTO: Instagram

Modifică Setările