Vedete

Ce a spus Maia Morgenstern despre faptul că oamenii se roagă la ”icoane” cu chipul său?

Ce a spus Maia Morgenstern despre faptul că oamenii se roagă la ”icoane” cu chipul său? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Mulţi afara ţării, dar nu numai, o ştiu pe Maia Morgenstern din rolul Fecioarei Maria, din filmul ”Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson în 2014. Ei bine, mulţi dintre ei, se roagă la imagini cu ea în acest rol într-o catedrală din Columbia.

Libertatea a relatat săptămâna trecută că în Columbia, Bogota, se află o catedrală care are pe pereţi, pe post de icoane, poze cu Maia Morgenstern în rolul din pelicula ”Patimile lui Hristos”. Contactată de reporteri, marea actriţă recunoaşte că e la curent cu această situaţie: ”Da, ştiam de multă vreme, cunoşteam lucrul acesta, dar nu se cuvenea să vorbesc eu despre asta. Nu am fost acolo, mi-au povestit colegi, prieteni, mi-au adus la cunoştinţă”.

Actriţa spune, însă, că onorează faptul că oamenii îşi amintesc de ea în acel rol, dar şi că a avut ocazia să lucreze cu o mare celebritate de la Hollywood precum e Mel Gibson: ”Nu este vorba despre a fi şocat sau nu. În primul rând, vorbim despre filmul pe care l-am făcut cu Mel Gibson, am fost fericită, am fost bucuroasă , am fost impresionată, am fost mândră să particip la acest film. Acest film a avut un impact foarte puternic la vremea respectivă, a fost iubit, a fost contestat, a surescitat, a stârnit discuţii, a stârnit o mare controversă.”, – a declarat Maia Morgenstern.

 

Modifică Setările