Case Regale

Ce a urmărit Prinţesa Diana prin interviul ei exploziv din 1995? Fostul ei iubit, Hasnat Khan, face lumină

Ce a urmărit Prinţesa Diana prin interviul ei exploziv din 1995? Fostul ei iubit, Hasnat Khan, face lumină camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Pe 1 iulie, Prinţesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, motiv pentru ca presa să răscolească, în continuare, prin trecutul acesteia.

O informaţie interesantă apărută în tabloidele britanice este cea conform căreia Diana s-ar fi folosit de mult discutatul interviu acordat jurnalistului Martin Bashir pentru a convinge casa regală britanică s-o lase să divorţeze de Prinţul Charles.

Această teorie este una promovată de fosta mare iubire a Dianei, chirurgul de origine pakistaneză Hasnat Khan, care i s-a confesat, la rându lui, jurnalistului Richard Kay.

În documentarul de 90 de minute Diana, difuzat seara trecută pe postul ITV, Richard Kay a dezvăluit că Hasnat, bărbatul care s-a iubit cu Diana între 1995 şi 1997, i-a spus recent că regretata prinţesă a dat acel interviu exploziv pentru că ştia cum va reacţiona familia regală.

"I-a spus: Ştiu cum vor reacţiona cei de la casa regală la asta. Ştiu ce vor face. Va fi un divorţ. Asta voia Diana, să divorţeze cu orice preţ", susţine jurnalistul că i-ar fi spus Khan. Într-adevăr, acel interviu acordat în 1995 a fost exploziv, Diana recunoscând că l-a înşelat, la rândul ei, pe Charles, după ce acesta a dus o viaţă dublă alături de Camilla. Am fost trei în acest mariaj: este faimoasa mărturisire de atunci a Dianei.

Diana era deja despărţită, în acel an, de Charles, iar divorţul celor doi s-a definitivat un an mai târziu.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările