News

Ce actor de Oscar n-a fost primit la petrecerea Rihannei?

Ce actor de Oscar n-a fost primit la petrecerea Rihannei?

Zilele trecute, a fost despre Met Gala. Toată floarea cea vestită a vedetelor a fost văzută pe covorul roşu al faimosului muzeul din New York, dar petrecerea s-a încins la evenimentele de după gală.

Iar una dintre cele mai populare a fost cea organizată de Rihanna în clubul 1 Oak din New York, acolo unde le-am văzut pe nelipsitele Kylie şi Kendall Jenner sau Bella şi Gigi Hadid, însoţite de rapperii de culoare cu care ies acestea în ultimul timp.

Eddie Redmayne şi soţia lui, Hannah, întorşi din drum de la petrecerea lui Riri

Şi nu doar aceste celebre mondene au fost acolo, ci multe alte staruri care au apărut, prima dată, pe covorul roşu al galei fashion. N-a mai fost, însă, loc şi pentru actorul britanic Eddie Redmayne şi soţia lui, Hannah, cărora li s-a interzis intrarea la petrecere, din cauză că locaţia era supra aglomerată.

Eddie Redmayne a dat telefoane pentru a afla de ce nu este primit

Eddie şi Hannah au fost printre multele „victime“ întoarse din drum de bodyguarzii de la intrare, iar actorul de Oscar chiar a fost fotografiat dând telefoane după ce li s-a refuzat intrarea. Probabil că cei doi fie n-au fost recunoscuţi, fie n-au mai avut loc la această petrecere din cauza atâtor vedetuţe care nu fac nimic, dar sunt invitate peste tot. A se citi clanul Kardashian.

Rihanna, înainte de petrecere

Dar, până la urmă, de ce-ar vrea Eddie Redmayne să meargă la o petrecere a Rihannei?