News

Ce actori de la Hollywood şi-au făcut transplant de păr?

de admin

Ce actori de la Hollywood şi-au făcut transplant de păr?

N-om înţelege noi multe lucruri din anatomia omului, însă un lucru e clar: odată ce începi să cheleşti, slabe şanse ca părul să-ţi mai crească. Acestea fiind spuse, iată o listă de vedete care nu păcălesc pe nimeni cu podoaba lor capilară proaspăt întinerită.

John Travolta

Suntem destuli de siguri că nu i-am văzut niciodată părul real al actorului. De-a lungul anilor, acesta a apelat la transplant, peruci, meşe... toate pentru a-şi masca micile detalii inestetice. Această fotografie surprinsă în 2012, pe platoul de filmări al peliculei ”Savages”, este singura dovadă că mama natură nu a fost generoasă cu John Travolta.

Jason Alexander

Chelia celebrului actor a fost de multe ori subiectul discuţiei din serialul ”Seinfeld”, aşa că ceea ce vedeţi mai jos este exemplul clar al impantului de păr reuşit. Ne bucurăm pentru el!

Jon Cryer

Şi transformarea fizică a acestui actor este una spectaculoasă, aşa că nimeni nu poate nega nimic. De fapt, nici nu încearcă. Celebrul actor este mândru de investiţia sa şi nu ar vrea s-o ascundă pentru nimic în lume.

Jamie Foxx

Nu credem că actorul ar fi fost ameninţat de chelie, însă se pare că Jamie nu a fost de aceeaşi părere cu noi şi s-a lăsat „aranjat”. O schimbare evidentă şi nu chiar benefică, după părerea noastră.

Kevin Costner

Pe cine crede că păcăleşte când spune că nicio intervenţie nu i-a salvat podoaba capilară? Diferenţele sunt notabile aşa că este ineficient să dezbatem dacă a apelat sau nu la un transplant de păr.

Steve Carell

O altă transformare şocantă a fost cea a actorului Steve Carell. A fost nevoie doar de un transplant de păr pentru ca actorul să întinerească cu 10 ani. Aşa da, Steve!

Sursa foto: Getty Images / www.mandatory.com