News

Ce actriţă celebră foarte îndrăgită a născut?

de admin

Ce actriţă celebră foarte îndrăgită a născut?

Simpatica Kelly din serialul anilor ’90, “Salvaţi de clopoţel”, a trăit o mare bucurie de 1 iulie, când a născut cel de-al doilea copil al ei şi-al soţului ei, tot actor, Brady Smith. Vorbim despre Tiffani Thiessen, actriţa de 41 de ani care-a fost favorita generaţiei serialului de comedie.

Vestea cea mare a fost anunţată chiar pe Instagram, pentru milioanele de fani ai brunetei, care au putut să vadă prima poză cu nou-născutul, în braţe la Harper, sora mai mare – fiica lui Tiffani şi-a lui Brady, în vârstă de 5 ani. “Suntem atât de bucuroşi să vi-l prezentăm pe Holt Fisher Smith”, scrie în dreptul pozei. Căci da, al doilea copil al lor este băiat!

Cât despre cuplul căsătorit în 2005, acesta a anunţat că vor primi pe lume al doilea lor copil în ianuarie anul acesta. Niciunul nu a dorit să apeleze la o dădacă pentru copiii lor, cum se obişnuieşte la Hollywood, dar o au pe mama lui Tiffany pe post de ajutor cu creşterea lor. Dacă vă interesează ce mai face Tiffani între timp, a jucat în serialul White Collar, cel mai recent.


Modifică Setările