Vedete

Ce adorabilă e fetiţa Elenei Gheorghe! Amelie a făcut o trăznaie, iar mama ei s-a amuzat teribil

Ce adorabilă e fetiţa Elenei Gheorghe! Amelie a făcut o trăznaie, iar mama ei s-a amuzat teribil camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Elena Gherghe a arătat tuturor un moment amuzant, de familie, în care protagonista este chiar mezina, fiica ei Amelie. Şi ea şi fanii s-au amuzat teribil!

Elena Gheorghe are un succes incredibil în industria muzicală. De fapt, toate merg ca pe roate în viaţa artistei. Are şi o familie de nota 10 căreia îi mulţumeşte mereu pentru sprijin, şi doi copii perfecţi: un băieţel şi o fetiţă. 

Micuţa Amelie a fost cea care a atras atenţia de data aceasta. Incredibil de simpatică, mereu zâmbitoare, cu poznele la ea, a comis-o de data aceasta! Elena Gheorghe a postat un filmuleţ în mediul online în care personajul principal era chiar fiica ei. A surprins-o pe Amelie în timp ce îşi coafa părul...dar nu cu ondulatorul sau cu placa, ci cu...o ustensilă de bucătărie. 

Elena Gheorghe imediat a reacţionat: "Măcar ustensila e curată?". Cântăreaţa a descoperit că nu, fiica îşi dăduse şi cu uleiul de gătit pe cap, pe firele de păr. Amelie a avut nevoie de o baie serioasă. Întreg momentul a fost filmat. Priviţi mai jos! 

Elena Gheorghe, dezvăluire dureroasă

Elena Gheorghe îşi iubeşte nespus familia, iar recent a făcut o dezvăluire dureroasă: la începutul anului era să îşi piardă şi bunica din partea mamei. E artistă, e mamă full-time, e soţie, e prietenă, dar e şi fiică şi nepoată. Bunica Elenei Gheorghe din partea mamei îşi face în continuare familia fericită la o vârstă înaintată. Este parte importantă atunci când vine vorba de luat decizii...mai ales în bucătărie.

Mama Mărioarei Man Gheorghe a depăsit vârsta de 80 de ani, dar este în continuare activă. Se bucură de nepoţii săi, le face pe plac acestora şi locuiesc împreună la Bucureşti. Iată că acum, Elene Gheorghe, una dintre nepoatele sale, a făcut o dezvăluire. La începutul acestui an, bunica a avut probleme serioase de sănătate. Cu ajutorul medicilor, se pare că aceste probleme au fost depăşite, iar acum bunica se bucură în continuare de nepoţii şi strănepoţii ei. Elena Gheorghe a pozat-o în timp ce făcea gogoşi cu Amelie, strănepoata ei.

Foto: Facebook