Vedete

Ce afacere are Lavinia Pârva! Soţia lui Ştefan Bănică e acum şi antreprenoare, dar şi fotomodel

Ce afacere are Lavinia Pârva! Soţia lui Ştefan Bănică e acum şi antreprenoare, dar şi fotomodel camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Lavinia Pârva este încă pasionată de muzică, dar, în pandemie, cântăreaţa şi-a găsit timp şi pentru o nouă afacere! Se pare că acum este şi antreprenoare, dar şi fotomodel! Cum aşa?

La 35 de ani, Lavinia Pârva duce o viaţă cum multe femei şi-ar dori. Are un soţ celebru de care e tare mândră şi îndrăgostită, Ştefan Bănică, are un băieţel de nota 10, pe Alexandru, dar şi o viaţă profesională intensă. Nu, în pandemie nu a stat chiar dacă toate concertele au fost anulate din cauza coronavirusului. Artista a lucrat la un proiect de suflet, unul care acum s-a transformat într-o afacere. 

Împreună cu Maria Grigoriu, fosta iubită a lui Bogdan Ionescu (Syda), Lavinia şi-a deschis un magazine online cu haine. Pe reţelele de socializare, cântăreaţa îşi promovează afacerea: "Fiind ataşată de outfit-urile confortabile şi de calitate, simţindu-mă comod învăluită în ţesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică şi îndrăzneaţă totodată. Şi, pentru că mereu am simţit că frumuseţea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea şi bunul gust. Pentru că mă consider o persoană pretenţioasă în ceea ce priveşte vestimentaţia mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie şi am conceput prima colecţia a brandului Lavinia Shop"

În magazinul online, Lavinia Pârva vinde rochii, buze, salopete, pantaloni, articole sport şi altele. Preţurile variază: un hanorac costă 297 de lei, o pereche de pantaloni scurţi, 190 de lei (redusă de la 220 de lei), o rochie de la 280, până la 500 de lei, o vestă 350 de lei şi un costum de trening, 400-460 de lei. Cântăreaţa este şi antreprenoare, dar şi fotomodel, chiar ea pozează în toate ţinutele scoase la vânzare. „Magazinul online este disponibil pentru voi. Alege ţinuta care te reprezintă!”, spunea vedeta.

Foto: facebook, capturi laviniashop.ro

Modifică Setările