Lifestyle

Ce alt moment mai bun să faci ordine în dressing ca cel din prezent?

Ce alt moment mai bun să faci ordine în dressing ca cel din prezent?

Primăvara aceasta este una atipică pentru toţi oamenii de pe planetă, iar o mare parte din populaţia lumii observă schimbarea anotimpurilor numai prin ferestrele caselor lor.

 

Câţi dintre noi nu ne-am dorit să avem mai mult timp pentru noi, să petrecem mai mult timp acasă, să stăm relaxaţi pe canapea, să ne uităm la filme şi seriale, să citim, să gătim, sau să lucrăm de acasă? Acum avem timp să putem face toate aceste lucruri şi să vedem partea bună din această situaţie nedorită.

 

Dar înainte de toate, cel mai important este să faci ordine prin casă, printre haine, pe birou etc. Te vei simţi mult mai bine şi vei avea o altă stare de spirit atunci când spaţiul în care îţi petreci timpul este curat, ordonat şi aerisit.

 

Aşadar, este un moment oportun să începi să faci ordine în dressing, la îmbrăcăminte, accesorii şi încălţăminte. Fii sincer(ă) cu tine şi păstrează doar articolele care îţi plac şi te reprezintă, care îţi vin bine - de ce să mai ţii perechea de blugi care este cu două numere mai mici? :), care îţi dau încredere şi te fac să zâmbeşti atunci când le porţi.

 

Lucrurile pe care le-ai pus deoparte după ce ai făcut ordine în şifonier, le poţi vinde către Remix prin serviciul “Vindeţi către Remix”, şi astfel reintroduci în circuit piese vestimentare de calitate şi susţii moda sustenabilă.

 

Tot ce ai de făcut este să comanzi un Remix Bag, să introduci în el hainele, pantofii şi accesoriile noi sau aproape noi, care nu au nicio urmă de purtare, cu sau fără etichetă, dar care nu au defecte şi sunt bine întreţinute, şi să le trimiţi către Remix pentru a fi procesate. Articolele aprobate vor fi fotografiate, măsurate, li se va face o descriere şi vor fi pregătite pentru vânzarea lor online, pe remixshop.com. După aceea vei primi un procent din preţul de vânzare, sumă ce poate fi transferată în contul tău bancar, cheltuită pe alte piese noi grozave din multitudinea de produse de pe remixshop.com, sau donată pentru o cauză nobilă către SOS Satele Copiilor România.

 

Însă, să nu te aştepţi ca sumele obţinute prin serviciul “Vindeţi către Remix” să te îmbogăţească ☺, scopul acestuia fiind acela de a descuraja supraproducţia în industria modei şi prelungirea vieţii hainelor. Într-adevăr, dacă trimiţi articole ale brandurilor de lux (în special cele cu etichete încă ataşate) poţi obţine mai mulţi bani, sau dacă trimiţi mai multe genţi şi pantofi, deoarece aceste articole tind să se vândă mai repede şi la un preţ mai mare.

 

Recomandarea echipei Remix este să te asiguri că lucrurile pe care le trimiţi sunt în trend şi spectaculoase. Articolele de bază nu atrag privirea printre mii de alte produse, şi de aceea au un ritm de vânzare mai lent. Află mai multe despre cum funcţionează serviciul “Vindeţi către Remix” şi de pe remixshop.com/sell.

 

Prin lansarea acestui serviciu, Remix, unul dintre cele mai mari magazine online dedicate modei Outlet şi Second Hand, oferă iubitorilor de fashion oportunitatea de a contribui activ la susţinerea modei sustenabile şi protejarea mediului înconjurător.

 

Modifică Setările