Fashion

Ce apariţie sexy a avut Rachel Weisz, soţia lui ”James Bond”, la o gală! Abia a născut!

Ce apariţie sexy a avut Rachel Weisz, soţia lui ”James Bond”, la o gală! Abia a născut! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A devenit mamă a doua oară în luna august, însă Rachel Weisz s-a întors deja în atenţia publicului, participând la tot soiul de evenimente de la Hollywood.

Ieri seară, soţia lui ”James Bond” s-a prezentat la Gotham Independent Film Awards, New York, pentru a-şi ridica trofeul câştigat pentru munca depusă în industria filmului independent. Cu această ocazie, Rachel a îmbrăcat o creaţie cu un print floral, lungă, cu mâneci. Ea şi-a purtat părul prins într-o coadă, extrem de stylish, care i-a asigurat o apariţie ireproşabilă.  

Marele absent al serii a fost chiar partenerul ei de viaţă, Daniel Craig, care, cel mai probabil, a rămas acasă pentru a-i avea grijă fetiţei lor, în vârstă de doar câteva luni. Amintim că la sfârşitul lunii septembrie, Daniel Craig şi Rachel Weisz au devenit părinţii unei fetiţe. Micuţa e primul copil al cuplului, cei doi mai având copii din alte relaţii.