Royals

Ce apariţie sexy! Regina Letizia a făcut furori la un eveniment în Madrid!

Ce apariţie sexy! Regina Letizia a făcut furori la un eveniment în Madrid!

Queen Letizia of Spain attends the 10th Anniversary of 'Microfinanzas BBVA' at the BBVA Bank Foundation in Madrid, Spain.

Pictured: Queen Letizia of Spain Ref: SPL1510028 300517
Picture by: splash

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

De obicei, monarhul spaniol poartă ţinute stilate, dar conservatoare, care să fie în conformitate cu statutul ei şi cu evenimentele la care participă! Ieri, însă, a renunţat la ţinutele clasice pentru un outfit chiar sexy!

Zilele trecute, Regina Letizia a luat parte la un eveniment oficial, care s-a ţinut la Muzeul Naţional de Ştiinţă din Madrid. Acolo, monarhul spaniol şi-a făcut apariţia într-un outfit de-a dreptul sexy, compus dintr-o fustă creion, roşie, semnată de casa de modă Hugo Boss, o cămaşă albă, cu mâneci clopot, semitransparente, şi o pereche de pantofi stiletto.

Şi-a completat look-ul cu un clutch asortat pantofilor, cu bijuterii discrete şi cu un look cât mai aproape de natural, aşa cum ne-a obişnuit dintotodeauna.

E de prisos să spunem că toate privirile au fost aţintite asupra ei şi că urcarea pe scenă a creat o adevărată isterie în rândul celor aflaţi în sală.

foto: Splash

Modifică Setările