Vedete

Ce are de gând să schimbe Kylie Minogue după căsătoria cu Joshua Sasse?

Ce are de gând să schimbe Kylie Minogue după căsătoria cu Joshua Sasse?

Kylie Minogue cu logodnicul ei

Au decis să amâne nunta până ce, în Australia, persoanele de acelaşi sex se pot căsători legal. Şi tocmai pentru că au avut atâta timp la dispoziţie, Joshua şi Kylie s-au gândit la toate detaliile legate de uniunea lor. Kylie Minogue va purta numele Sasse după căsătorie Aşa se face că artista a decis să schimbe un lucru destul de important în viaţa ei, în afară, evident, de statutul marital. Kylie a mărturisit într-un interviu acordat revistei ”You” că are de gând să-şi schimbe numele, odată cu căsătoria cu tânărul actor. Kylie a dezvăluit că după nuntă va schimba numele care a făcut-o celebră cu cel al viitorului ei soţ, Joshua Sasse.

Astfel, după nuntă, Kylie Minogue va deveni Kylie Sasse. ”Sasse este un nume grozav. Kylie Sasse sună minunat. E chiar un nume de scenă grozav. Kylie Minogue n-a fost niciodată plăcut sonor. Cu siguranţă voi lua numele de Sasse după căsătorie, însă voi păstra, pe undeva, şi Minogue.”, a declarat aceasta.

Aşteptăm, aşadar, să vedem când va avea loc fericitul eveniment. Amintim că cei doi şi-au anunţat logodna în februarie 2016.

foto: arhivă