News

Ce are de spus Casper Smart despre idila lui J.Lo cu Alex Rodriguez?

Ce are de spus Casper Smart despre idila lui J.Lo cu Alex Rodriguez?

S-au despărţit, definitiv, în luna august a anului trecut, după o relaţie on-off de mai bine de patru ani. Totuşi, niciunul dintre cei doi n-are cuvinte urâte de spus la adresa celuilalt, ci dimpotrivă. Casper Smart a spus despre A-Rod că e o adevărată legendă Casper Smart a fost întrebat de reporterii de la TMZ Sports ce părere are despre noua relaţie amoroasă a fostei lui iubite. Sincer cum îl ştim, fostul dansator a declarat că nu are nicio problemă cu ce se întâmplă acum în viaţa lui J.Lo, ba chiar crede că actualul ei iubit este o ”legendă”, prin urmare extrem de potrivit pentru ea.

Aşadar, nici urmă de invidie sau gelozie din partea celuia care era cât pe ce s-o ducă la altar a patra oară pe artistă. Acesta a menţionat că după despărţirea de J.Lo, şi chiar şi acum când are o nouă iubire în viaţa ei, relaţia dintre ei se bazează pe ”respect şi iubire”.

Alex Rodriguez i-a cerut lui Casper să n-o mai sune pe J.Lo

Din păcate, ceea ce se zvoneşte pe la Hollywood este complet diferit. Presa de scandal titrează că A-Rod i-a impus iubitei sale să rupă legătura cu Casper Smart, iar acestuia din urmă i-a ”recomandat” să n-o mai apeleze sau să-i dea mesaje. Deci, noi pe cine să credem?

foto: arhivă