Case Regale

Ce ascunde mariajul Prinţului Charles cu Camilla Bowles? De la fiul ei drogat la prietenia lui cu fostul soţ al Camillei

Ce ascunde mariajul Prinţului Charles cu Camilla Bowles? De la fiul ei drogat la prietenia lui cu fostul soţ al Camillei

Pe 9 aprilie 2005, Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii civile la care au participat 800 de invitaţi. Cei doi şi-au promis că vor rămâne fideli unul altuia, în condiţiile în care tocmai infidelitatea i-a reunit. Prinţul a înşelat-o pe Diana, Prinţesa Inimilor, cu actuala lui soţie, aventura lui stârnind dezaprobarea publicului, care, ce-i drept, s-a mai estompat în timp. Dacă au fost date uitării anumite aspecte ciudate ale relaţiei dintre Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, vi le reamintim noi!

Cei doi soţi sunt înrudiţi

"Străbunica mea şi stră-străbunicul tău au fost iubiţi. Ce părere ai despre chestia asta?", i-a spus Camilla Prinţului Charles prima dată când l-a întâlnit. Cu toate că nu şi-au unit destinele decât abia în 2005, cei doi se cunoşteau încă din 1970, când au făcut cunoştinţă la o petrecere. Persoana pe care Camilla a adus-o în discuţie atunci era Alice Keppel, care, într-adevăr, avusese o viaţă amoroasă bogată. Însă actualul cuplu regal are mai multe în comun decât aventura dintre strămoşii lor!

Se pare că cei doi sunt veri de-a noua, conform Ancestry.com. Articolul publicat de faimosul site susţine că amândoi se trag din Henry Cavendish, cel de-al doilea Duce de Newcastle.