Vedete

Ce atenţionare a primit Anca Serea de la medicul specialist la cea de-a 6-a sarcină?

Ce atenţionare a primit Anca Serea de la medicul specialist la cea de-a 6-a sarcină?

Vestea că Anca Serea este gravidă a luat nu doar fanii prin surprindere. Mulţimea de încurajări a fost completată de avertizări medicale. Iată ce riscă vedetă pentru sănătate!

Aprecierile şi cuvintele de laudă adresate Ancăi i-au întărit titulatura de mama eroina a showbizului, însă medicii au şi atenţionări pentru vedetă. Acum, mai mult că oricând, Anca trebuie să aibă grijă şi de sănătatea ei. Însărcinată în 6 luni, vedetă a declarat pentru o publicaţie mondenă autohtonă că îşi mai dorea un copilaş. Sarcina, însă, nu a fost programată, „se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcina nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate şi cu anemia mea, pe care o ţin sub control, dar şi cu o tensiune foarte mică“, a spus Anca.

Anca Serea este gravidă: atenţionările medicului!

Medicul ginecolog-obstetrician Livia Manta, de la Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu“ din Bucureşti, laudă dorinţa vedetei de a avea copii şi, mai ales, că alege să nască pe cale naturală, însă nu priveşte cu ochi buni faptul că lasă distanţe relativ scurte între sarcini.

Greutatea ei şi faptul că deţine carenţe nutritionate îi poate afecta serios sănătatea. Mai precis, medicul spune că, dacă cei mici sunt prea apropiaţi, Anca riscă să facă anemiesă i se altereze dantură, să îi fie afectată structura osoasă şi să facă osteoporoză

Vezi declaraţia medicului specialist!

Comentarii

Modifică Setările