Fashion

Ce atrăgătoare a fost mama lui Kate, Carole Middleton, la Wimbledon!

Ce atrăgătoare a fost mama lui Kate, Carole Middleton, la Wimbledon!

LONDON, ENGLAND - JULY 04: (L-R) Jane Henman, Michael Middleton and Carole Middleton in the stands on Centre Court on day three of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 4, 2018 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

De când fiica sa cea mare a intrat în familia regală, Carole Middleton a intrat şi ea în atenţia publică. Tot de atunci, şi-a schimbat complet garderoba, având mare grijă cum apare în public şi, mai ales, la evenimente oficiale.

Ieri, mama lui Kate Middleton a mers la Wimbledon pentru a urmări o partidă de tenis chiar din boxa regală, rezervată lor. Alături de ei se aflau chiar Prinţul şi Prinţesa Michael de Kent, dar şi fotbalistul Gerard Pique.

Pentru o astfel de activitate, Carole (63) a îmbrăcat o superbă rochie din dantelă albă, cu broderie engleză, care pica fix deasupra genunchilor, punându-i în evidenţă picioarele tonifiate şi bronzate. La fel de elegant era şi tatăl lui Kate, Michael Middleton, acesta purtând un costum într-o nuanţă închisă, la care a asortat o cravată roşie.

Modifică Setările