Royals

Ce au declarat unchii Kate şi William despre nepotul lor, la prima ieşire după naştere?

Ce au declarat unchii Kate şi William despre nepotul lor, la prima ieşire după naştere?

Mătuşa Kate Middleton a arătat mai şic ca niciodată, astăzi, la prima ieşire alături de Prinţul William după naşterea bebeluşului de Sussex.

Ducii de Cambridge s-au declarat încântaţi de venirea pe lume a primului copil al Prinţului Harry şi au declarat celor prezenţi la evenimentul de astăzi că urmează să-l vadă pe cel mic în zilele următoare.

Cei doi au fost prezenţi la lansarea oficială a regattei The King's Cup, iar ducesa a profitat de ocazie pentru a îmbrăca o ţinută tematică, în stil nautic, care i-a venit de minune. 

Este vorba despre o bluză în dungi combinată cu o pereche de pantaloni belumarin cu talie înaltă, pantofi din piele întoarsă în aceeaşi nuanţă şi un plic roşu, pentru un strop de culoare. 

Culoarea navy a fost adoptată şi în ţinuta Prinţului William, cel care a răspuns întrebărilor celor prezenţi legate de nepotul lui. William a mărturisit că este încântat să devină unchi, iar soţia lui a fost, la rândul ei, într-o dispoziţie de zile mari.

E clar că bebeluşul regal a şters orice urmă de neînţelegere între cele două cupluri regale, Will şi Kate, respectiv Harry şi Meghan.

Foto: Getty Images

Modifică Setările