Meghan & Harry

Ce au discutat, de fapt, Harry şi Donald Trump? Care este adevărul despre declaraţia răutăcioasă a lui Trump vizavi de Meghan Markle

Ce au discutat, de fapt, Harry şi Donald Trump? Care este adevărul despre declaraţia răutăcioasă a lui Trump vizavi de Meghan Markle

Fotografii prezenţi la dineul oficial dat de suverană la Palatul Buckingham ni-l arătau pe Prinţul Harry stingherit de prezenţa preşedintelui american. Unii au spus că situaţia s-ar datora comentariilor răutăcioase ale lui Trump vizavi de Meghan Markle.

Care e adevărul? Că Prinţul Harry şi Donald Trump nu s-au evitat la Buckingham, aşa cum s-a lăsat să se înţeleagă, ci că fiecare a fost întreţinut de altcineva. În timp ce preşedintele american a fost în atenţia reginei Elisabeta, Prinţul Harry a discutat mai mult cu Ivanka Trump şi ceilalţi fraţi ai ei. ”Nu putea fi mai drăguţ cu mine. Cred că e minunat! A petrecut mult timp discutând cu Ivanka şi familia mea”, a spus Trump despre Harry.

A confirmat-o Donald Trump, într-un interviu cu jurnalistul britanic Piers Morgan, care se va difuza astăzi în Marea Britanie. Preşedintele american a lămurit, cu această ocazie, şi situaţia neplăcută creată în jurul comentariilor sale vizavi de Meghan Markle. ”Nu am vorbit despre asta (n.r. cu Harry), dar aveam de gând pentru că se vehiculează numai zvonuri.”, a precizat Donald Trump.

El s-a apărat spunând că isteria creată este falsă şi că el o respectă foarte mult pe Meghan Markle. ”A fost obraznică vizavi de mine. Şi e OK să fie aşa, dar nu e bine pentru mine să fiu cu ea. Ştii ce? Ea face o treabă foarte bună şi sper că se bucură de viaţa ei. Cred că e o persoană simpatică”, a declarat Trump, ieri, într-un interviu.