News

Ce au făcut soţii Iohannis de Valentine's Day? Carmen Iohannis a purtat din nou alb FOTO

Ce au făcut soţii Iohannis de Valentine's Day? Carmen Iohannis a purtat din nou alb FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Klaus Iohannis a petrecut weekendul la Sibiu, alături de soţia sa.

Carmen şi Klaus Iohannis a bifat o nouă apariţie publică, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Perechea prezidenţială a avut parte de-o seară specială, urmărind spectacolul de balet ”Lacul lebedelor” al trupei de artişti din Sankt Petersburg, pus în scenă la Centrul cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu. Acesta a fost primul spectacol susţinut de Teatrul de balet rus din Sankt Petersburg în România, după reprezentaţia de la Sibiu fiind programate şi altele la Bucureşti şi Constanţa.

Pentru o astfel de ocazie, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, demonstrând că rămâne fidelă nuanţelor deschise, chiar şi pentru evenimentele care au loc la finalul zilei.

E vorba despre o rochie scurtă cloş din brocart cu fir argintiu, cu mâneci scurte şi inserţie de material transparent, semnată Andreea Tincu. Accesoriile au fost şi ele din paleta mai rar folosită pentru seară, rozul bonbon: pantofi escarpin şi geantă cu baretă din lanţ.

Modifică Setările