News

Ce avere are, de fapt, Florin Pastramă? Declaraţiile contradictorii care îl transformă din prinţ în cerşetor

Ce avere are, de fapt, Florin Pastramă? Declaraţiile contradictorii care îl transformă din prinţ în cerşetor camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Este unul dintre cei mai „curtaţi“ concurenţi de la „Ferma“, în jurul lui fiind întotdeauna femei frumoase precum Geanina, Otilia, Otniela şi Brigitte, însă el i-a oferit sufletul pe tavă ultimei din această listă.

Pe lângă succesul pe care îl are la femei, Florin Pastramă se laudă şi că este un „ţigan bogat, cu braţul de 52 de centimetri“, iar în timpul emisiunii vorbeşte despre milioane de euro, bolizi de lux şi case impunătoare. Concurentul de la „Ferma“ chiar a afirmat că are o casă foarte mare, cu multe camere, care este aproape gata şi pe care Raluca Podea, cea care îi era iubită înainte de a ajunge în emisiunea de la Pro TV, nu a văzut-o niciodată.

Mai mult decât atât, într-un vlog realizat de Jorge, Florin Pastramă a dezvăluit că a cheltuit foarte mulţi bani în cluburi, peste 20.000 de euro, deoarece s-a distrat înclusiv în Dubai şi SUA: „După posibilităţi. Financiar nu este o problemă“. În plus, el a afirmat şi că a avut cinci iubite în acelaşi timp.

În contradicţie cu cele spuse de Florin Pastramă vin informaţiile oferite de jurnaliştii Spy News şi Antena Stars, care afirmă că actualul iubit al lui Brigitte nu este deloc atât de bogat pe cât se laudă şi că are probleme cu banii.

Florin Pastramă a fost citat în faţa judecătorilor, deoarece nu a avut bani să-şi plătească întreţinerea şi apa de la chiuvetă. Primul proces a avut loc în urmă cu trei ani şi a fost deschis de administratorul asociaţiei de proprietari, iar cel de-al doilea a fost înregistrat în urmă cu doi ani, la Judecătoria Buftea. Magistraţii au dispus ca Florin Pastramă să fie executat silit, fiind obligat să achite suma de 505 lei.

În schimb, se pare că familia lui Florin Pastramă are foaret mulţi bani, iar în urmă cu mai mulţi ani aceştia au făcut un împrumut de un milion de euro, care nu a fost însă niciodată achitat, după cum spun cei de la Spy News. Mai mult decât atât, jurnaliştii de la Gândul notau în trecut că familia Pastramă ar fi obţinut peste 3 milioane de euro prin diferite vânzări ilegale de locuinţe.

„Am văzut că el se lăuda că e obişnuit cu şampanii, cu multe sticle, că îşi face de cap, că vrea chelneri… Pai cum vrea el aşa ceva, că nu avea bani să îmi cumpere un trandafir de ziua mea? E vai şi amar de capul lui. Nu a avut niciodată bani, niciodată nu făcea cinste prin cluburi, dar îi place să se laude cu banii altora. Aşa cum a făcut şi acum, a făcut cinste pe banii show-ului. Niciodată nu a fost un om bogat. Nu făcea nimic şi nu îl duce capul. Nu am văzut niciun milion de euro. Am văzut doar o bancnotă de 100 de lei. Doar astfel de bani avea“, le-a spus celor de la WOWbiz şi de la Antena Stars Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Atunci când a ajuns la „Ferma“, Florin Pastramă a fost filmat în casa lui, un imobil impresionant, afirmând la acea vreme că nu are nevoie de bani şi că, dacă va câştiga concursul de la Pro TV, va dona toţi banii către un orfelinat.