News

Ce avere are noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă. Medicul endocrinolog are fler în afaceri

Ce avere are noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă. Medicul endocrinolog are fler în afaceri

După ce a fost numită ministru al Sănătăţii, Ioana Mihailă a ajuns în prim-plan politic, dar şi în topul curiozităţilor publicului. De profesie medic endocrinolog, aceasta este şi un foarte iscusit antreprenor, făcând avere din investiţiile sale atât în domeniul medical, cât şi în imobiliare.

Nici nu a fost numită bine ministru al Sănătăţii, că Ioana Mihăilă este obiectul unor pariuri politice: va face sau nu va face faţă la conducerea celui mai greu de gestionat minister pe timp de pandemie? Înainte de a ajunge să ocupe această funcţie, după ce Vlad Voiculescu a fost demis, a activat ca secretar de stat în ministerul Sănătăţii, de la începutul lui 2021. 

Ioana Mihaila ministrul sanatatii

Născută în 1980, de profesie medic endocrinolog, Ioana Dănăilă a intrat în 2018 în USR. Înainte de a se implica în politică, aceasta a reuşit să se afirme ca medic, dar şi ca antreprenor în judeţul Bihor. 

Din anul 2011, Ioana Dănăilă deţine, împreună cu soţul ei, de profesie tot medic, o clinică medicală în Oradea, care a ajuns să numere în câţiva ani sute de angajaţi. Conform declaraţiei de avere citate de Mediafax, femeia şi partenerul ei mai deţin trei case şi un spaţiu comercial în Oradea, dar şi o cotă parte dintr-un apartament din Cluj. Tot în Oradea, cei doi sunt proprietarii a două terenuri intravilane, plus un alt teren, de peste 500 de metri pătraţi.

Ioana Mihaila ministrul sanatatii

Ioana Mihăilă a declarat că a intrat în politică nu pentru glorie sau pentru funcţie, ci pentru a face diferenţa. 

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările