News

Ce bine arată Adina de la Heaven! "În adolescenţă am avut vreo 20 de kilograme în plus"

Ce bine arată Adina de la Heaven! "În adolescenţă am avut vreo 20 de kilograme în plus" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu o mai vedem la fel de des pe micile ecrane, dar solista trupei Heaven ne surprinde plăcut, cu aceeaşi siluetă care a consacrat-o.

Adina Postelnicu a fost mereu atentă să nu se îngraşe, mai ales că activează în showbiz, unde imaginea contează foarte mult.

”La noi în trupă sunt reguli legate de repeţii, de greutate, pentru că nu trebuie să fim ipocriţi, în meseria noastră contează foarte mult şi imaginea, pentru că asta vinde", spunea Adina în urmă cu trei ani pentru Antena Stars.

"Pe fete le amendez 10% din concerte, când au sărit de greutatea impusă. Inclusiv eu am fost taxată. Bănuţii respectivi se duc într-un cont pentru repetiţii, concerte, haine. S-au strâns ceva bani", spunea ea atunci.

"Eu pe fond nervos mănânc. Şi dacă nu am timp mănânc târziu. Dacă mănânc după ora 7 imediat mă îngraş, pentru că în adolescenţă am avut vreo 20 de kilograme în plus. Şi dacă nu ţin toate lucrurile sub control, e nasol. Ce să facem, asta e viaţa”, a recunoscut Adina.

Şi, într-adevăr, la un moment dat, Adina părea că luase un pic în greutate, dar a luat imediat măsuri şi se pare că şi noile tehnologii o ajută să se menţină în formă.

În tot cazul, solista, care are acum 38 de ani, afişează un trup de invidiat. Iat-o în cele mai recente apariţii ale sale.