Lifestyle

Ce bine arată Andreea Ibacka însărcinată în luna a 9-a

Ce bine arată Andreea Ibacka însărcinată în luna a 9-a

Andreea Ibacka aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiţei sale. Actriţa este însărcinată deja în 35 de săptămâni şi numără zilele până îi va auzi, pentru prima dată, plânsetul bebeluşului ei.

Vorbind despre ritualul ei de îngrijire, celebra actriţă mărturiseşte că şi-a schimbat puţin rutina de îngrijire a pielii de când a rămas însărcinată: ”Pielea ta presupune doar de un strop de atenţie suplimentară faţă de rutina obişnuită. Concret, dacă ai rămas însărcinată ar fi bine să elimini din uz produsele anti-acneice clasice, dar şi cremele sau loţiunile cu efect antirid/ anti-îmbătrânire. Nu-ţi fac capul calendar în materie de ingrediente notate pe ambalajele produselor tale cosmetice, dar mi-ar plăcea să ştii să te fereşti în sarcină de produsele ce conţin retinoizi”, scrie Andreea pe blogul ei.

Andreea povesteşte şi că foloseşte, ca orice altă gravidă, un ulei anti-vergeturi:Cât despre îmbogăţirea rutinei tale de îngrijire a pielii în timpul sarcinii, află că uleiul anti-vergeturi poate face minuni! Şi o spun acum, ajunsă la 33 de săptămâni de sarcină (luna a 8-a), plus 8 kilograme, cu o ”talie” de 93 cm ce a pornit din 62. Şi zero rupturi de piele, zero vergeturi sau cum mai vrei tu să le numeşti. Desigur, rămâne de reevaluat situaţia şi post-partum…”.