Vedete

Ce bine arată Diana Dumitrescu la 9 luni de când a născut! Prezentatoarea de la Antena 1 poartă şi rochii scurte

Ce bine arată Diana Dumitrescu la 9 luni de când a născut! Prezentatoarea de la Antena 1 poartă şi rochii scurte camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Diana Dumitrescu apare aproape zilnic la TV, prezintă emisiunea "Mireasa", de la Antena 1. În urmă cu nouă luni a devenit mamă, iar aceasta se mândreşte deja cu o siluetă de invidiat. 

15 septembrie 2019 a fost ziua cea mare! Diana Dumitrescu a devenit mamă pentru prima oară! După o aşteptare de nouă luni, prezentatoarea TV şi-a dus la piept băieţelul, primul său copil. Bucuria a fost imensă şi pentru ea, şi pentru soţ, dar şi pentru întreaga familie. Şi-au dorit mult o asemenea binecuvântare în vieţile lor, un copil care să le face viaţa mai frumoasă. Carol Anton are deja 9 luni, e băieţel mare. Familia îi este aproape. Cât Diana Dumitrescu este în platoul de la Antena 1, mama sa are grijă de micuţ. Ulterior, sarcinile sunt preluate de tânăra mămică, dar şi de tătic, de Alin Boroi. 

Diana Dumitrescu a ales însă să îşi continue cariera, a acceptat jobul de prezentatoare pentru emisiunea "Mireasa". A plecat rapid de acasă, la doar câteva luni după ce a născut. Este mămică, a născut în urmă cu 9 luni, dar are o siluetă de invidiat. 

Prezentatoare uimeşte cu fizicul său, dar şi cu ţinutele elegante pe care le poartă. Apare chiar şi în rochii sau fuste scurte, are picioare luni şi subţiri. Se pare că a reuşit să dea jos toate kilogramele după sarcină. Are mare grijă la alimentaţie:

"Mănânc normal, nu pot să zic că mănânc exclusiv sănătos şi, vai, numai salate şi grătar. Nu! Mănânc şi ciorbe, şi sarmale, dar evit să mai mănânc seara foarte târziu. M-am reapucat de sală, nu intensiv, o iau încet", spunea Diana Dumitrescu pentru libertatea.ro în luna noiembrie. 

Diana Dumitrescu, gazda emisiunii "Mireasa": "Sunt o mămică foarte relaxată"

De când a anunţat că revine pe micile ecrane, fanii săi abia aşteptau s-o revadă. Iar actriţa, odată cu această relansare în plină pandemie, a trebuit să-şi regândească programul de tânără mămică.

Antena 1 a creat o aşteptare febrilă în rândul publicului său, odată ce-a anunţat lansarea noii emisiuni matrimoniale "Mireasa", cu atât mai mult cu cât la cârma ei a fost anunţată Diana Dumitrescu (36). Vorbim despre o revenire spectaculoasă a actriţei după o lungă pauză de "sticlă", timp în care frumoasa blondă care s-a făcut cunoscută cu rolurile din telenovelele de la Acasă TV a avut alte proiecte, dar a şi devenit soţia lui Alin Boroi, în septembrie 2018, şi mămica lui Carol, un an mai târziu. Uite cum se împarte acum între filmările de la Antena 1 şi timpul petrecut cu cel mic.

"Mă descopăr ca fiind foarte relaxată. Şi eu sunt surprinsă de relaxarea asta a mea, dar îmi face bine, mai ales în situaţia în care ne aflăm acum."

Foto: dianadumitrescu.ro

Modifică Setările