Evenimente

Ce bine arată Emily Ratajkowski însărcinată! Curând va deveni mamă pentru prima oară

Ce bine arată Emily Ratajkowski însărcinată! Curând va deveni mamă pentru prima oară camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Este însărcinată cu primul copil şi face furori cu burtica de gravidă la vedere!

Emily Ratajkowski va deveni mămică, este în al doilea trimestru de sarcină. Ea şi soţul ei, Sebastian Bear-McClard, se bucură enorm că vor avea un copil împreună. Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Ştii ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta. Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?", a transmis ea în octombrie, la anunţul sarcinii. 

A trecut o bună perioadă de atunci, timp în care aceasta a apărut în public în repetate rânduri. Face furori cu fizicul de invidiat pe care îl are pe perioada sarcinii. 

Priviţi imagini neaşteptate în galeria foto!

Foto: Profimedia

Modifică Setările